14 Feb 2008

13.02.

Jūtu to, ka šī ceturtdiena man nebūs no tām vieglākajām. Skolā 7 lekcijas un visas pie datoriem. Dupsis būs nosēdēts līks.
Tā Valentīndiena(ar leilo vai mazo burtu jāraksta?) te laikam ir populāra-visur sirdis, sarkani skatlogi un veikalos "īpšās, kliedzošās" Valentīndienas akcijas, un cilvēku masas pēc mākslīgām sarkanām sirdīm, plīša lācīšiem un arī apsveikumu kartiņām, ar jau uzraksītiem, pārsaldinātiem un pāridealizētiem tekstiem. Gaisā virmo mīlestība? Kur tieši? Drīzāk, te, jau mums sāk virmot ieskaņas gaidāmajai "Rag week" jeb, vienkāršāk sakot, dzeršanas nedēļai. Visu nedēļu visi iet uz krogu, kuri speciāli šim pasākumam jau veras agri no rīta, un dzer. Un tā visu nedēļu. Pat pasniedzējs teica, ka apmeklējumu šajā nedēļā neskatīsies un ja neieradīsies pietiekošs skaits studentu, tad jauno vielu neņemsim. Ļoti saprotoša un demokrātiska attieksme un skaisti svētki, vai ne! O jā, klubi arī strādās pilnā režīmā -katru dienu un stundu ilgāk, līdz plkst. 3:00 naktī. Īstenībā labs bizness te būtu savu krodziņu atvērt...
Kas vēl tāds jauns? Ā, man beidzot (3 dienas nebija) ir sataisīta apkure mājā, dzīvoju siltumā un neslimoju vairāk! jāsaka, ka šonedēļ ir fantastiski skaists laiks ārā-saulīte, zaļa zālīte, zied sniegpulkstenīši un hiacintes, un putniņi čivina. Tāds pavasaris ar zobiņiem. Lijis nav sen. Un nevajag arī. Saulainā dienā ir vieglāk ar sevi tikt galā.
Un vispār, man tagad ir jāiet mācīties! Pietiek jau, ka nesen tik ierados no džima(trenažieriem) un rītā atkal varēšu priecāties par jaunatklātajiem dibena muskuļiem. Un ārčerija vietā, aizgāju uz badmintonu-tur labāk var izlādēt dusmas-pasitot to lidojošo, balto brīnumu.
Labs i. Lai jums valentīniska Valentīndiena. Man šai sakarā ar ir plāni - nopirkšu sarkanvīnu, izcepšu keksu(īstā "keksa" vietā) un sēdēšu un bimbāšu pie "Mulenrūžas."

2 comments:

Anonymous said...

Jā, jā.Raudot iztīrās asaru kanāli un apskalojas putekļi no dvēseles, tikai nevajag pārdozēt, jo sāļš ūdens uz visām virsmām iedarbojas arī korozīvi. Baudi pavasari un priecājies par jaunību! Have a nice time! Krustmāte

Anonymous said...

Mīlulīt, es skatījos Kupraino kalnu- tā ka neraudu, ja! :*